Regulile adminilor

In jos

Regulile adminilor

Mesaj Scris de Admin la data de Sam 8 Noi 2008 - 16:43

Regulile pentru Adminii serverelor noastre

1) Adminul trebuie să stie la perfectiune comenzile amxmodx pentru a sti să execute comenzile potrivite unde va fi necesar de acestea . Unde nu stie cateva comenzi amxmodx să contacteze un alt admin sau chiar owner-ul serverului respectiv .

2) Adminul nu are voie să abuze de puteri / comenzi / rcon sub nici-o formă , să nu aibe avantajele lui proprii fată de ceilalti jucători si să nu primească reclamatii din partea acestora de pe serverul respectiv .

3) Adminul nu trebuie brusc să dea restart la server sau să schimbe harta doar pentru că nu ii convine acestiua cea care este deja sau că la cativa jucători zic că nu le place , trebuie să voteze acest lucru cu amx_vote sau amx_votemap si numai cand au mai ramas cel putin 5 minute din harta repsectivă .

4) Adminul nu are voie să recurgă direct la ban cu comanda amx_ban sau amx_banip dacă unul sau mai multi jucători nu respectă cateva reguli . La jucătorii care nu repsectă regulile cum ar fi să nu vorbească urat sau să nu streseze adminii le veti da o avertizare mai intai si dupaia dacă se repetă in functie de nivelul de nerespectare veti recurge la pedepsele amx_slap/slay/gag/Llama/kick si dacă nici astea nu merg veti putea recurge la ban temporar sau permanent din nou in functie de nivelul de nerespectare , iar la jucătorii la care nu sunteti siguri că folosesc coduri / cheat-uri / hack-uri facetii poze cu comanda amx_ss de cateva ori , cereti jucătorului respectiv să vi le dea pe Yahoo Messinger / Skype sau oricare alt mod de trimitere de imagini si după aceea decideti dacă acesta chiar foloseseste sau nu coduri / cheat-uri / hack-uri .

5) Adminul nu are voie să trateze cu indiferentă pe cativa dintre jucători . Un admin este o persoană neutră pentru jucător . Nu este nici prieten dar nici dusman este doar o persoană care isi face treaba ca admin si nu are voie să trateze pe cativa jucători , care i-ar fi prieteni / apropiati / rude sau ceva asemanator , diferit . Orice jucător trebuie să repsecte in totalitate regulile si dacă nu , i se va aplica pedeapsa cuvenită de adminul / adminii care se află pe serverul respectiv .

6) Adminul nu are voie să dea admin / slot / unban la cererea din partea unui jucător pe server . Pentru acest lucru există forum . Există sectiuni in care oricine poate să ceara ce vor , admin / slot / ban / unban , sau să ne posteze niste păreri sau sugestii pentru a imbunătătii serverul respectiv . Adminurile se dau incepand de la cel ma mic nivel , nivelul de adminitrator , iar dacă acesta continuă să joace pe server , să fie activ pe forum si să isi facă datoria cum trebuie , i se va da drept resplata cu un nivel ridicat si doar owner-ul sau persoanele importante pe forum pot avea cel mai mare nivel de admin .

7) Adminul nu are voie să vorbească urat , să aibe un limbaj vulgar sau să supere pe oricine , inclusiv pe ceilalti adminii . Nu aveti voie , adminii , să vă certati intre voi , unde este situatia in care fiecare are cate o sugestie să vorbiti cu amx_psay sau amx_chat si să găsiti ceva la care să fiti deacord cu totii .

8) Adminul nu are voie să facă reclama la orice server / forum / site etc . Pentru că aceasta va scădea numărul de vizitatori pe ambele server si forum , unde are nevoie de divulgat o informatie despre un site sau ceva asemanator , la să spunem un prieten , să folosească comanda amx_psay la acea persoană .


Atentie !
Pentru orice abatere la oricare dintre regulile de mai sus i se va scădea adminului repsectiv un nivel .
Dacă aceasta a rămas doar cu nivelul de admintrator i se va acorda un slot
Iar dacă nu repsecta nici măcar regulile pentru jucători va pierde slot-ul si va primi pedepse cum i se cuvine de la ceilalti admini .

_________________


avatar
Admin
Administrator
Administrator

Sex : masculin
Mesaje Mesaje : 1511
Data înscrierii : 28/10/2008
Vârsta : 26
Locaţie : Galaţi
Puncte : 4434

http://tkm-cstrike.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum